Mindfulness voor beginners

Groepstraject

Vanaf 9 juni zijn er weer groepslessen binnen mogelijk.

Gritta brengt je in een kleine groep de beginselen van mindfulness bij tijdens 6 lessen en 1 terugkommoment. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, met de nadruk op de praktijk. Je leert de basismeditaties aan en met de opnames en de cursus kan je thuis oefenen. De lessen zijn een prettige combinatie van klassieke mindfulness, lichaamsbewustzijn door beweging en (live) klank en muziek. 

Mindful wandelen

Al wandelend, met enkele tussenstops, zal je de basisprincipes, voordelen en kwaliteiten van mindfulness ontdekken en te weten komen of mindfulnessbeoefening wat voor jou is. Mindful wandelen is ademen, je lijf in beweging brengen en zo stress verminderen, je gedachten laten waaien, een stille plek vinden in jezelf of net ontdekken dat die stille plek zoek is en je er wel behoefte aan hebt. 

Lezing over mindfulness en meditatie

Hoe leven in het moment?

Mindfulness.

Een hype of een levenshouding? Een lapmiddel of een positieve verandering? Een zweverig praktijk of eentje met de voeten op de grond? Een niet te vertalen begrip of een duidelijke boodschap?    En wat heeft het met mediteren te maken? Gritta vertelt hoe mindfulness haar leven veranderde en reikt al enkele oefeningen aan. Ben je geïntrigeerd? Kijk dan of er een lezing doorgaat.