Lief voor je Lijf

mediterende%20schildpad_edited.png

Oefenmapje en luistermeditaties

Mindfulness - yoga - relaxatie - klank

Lief voor je lijf, dat zijn lessen waarin de kinderen, op een speelse en soms ook serieuze manier, hun lijf, gevoelens en gedachten leren kennen. Je kunt nu ook thuis aan de slag met dit mapje boordevol leuke oefeningen al dan niet in combinatie met 7 luistermeditaties waarin schildpad keya jouw kind op meditatie-avontuur neemt. Als aanvulling op de lessen of om zelfstandig thuis aan de slag te gaan. 

Keya stelt zich voor
00:00 / 02:13

Lief voor je Lijf - groepsles

Mindfulness - yoga - relaxatie - klank

Lief voor je lijf, dat zijn lessen waarin de kinderen, op een speelse en soms ook serieuze manier, hun lijf, gevoelens en gedachten leren kennen. En dit via klank, muziek, beweging, yogahoudingen, massagespelletjes, mindfulness- ademhalings- en verbeeldingsoefeningen. Plezier beleven en je op je gemak voelen staan voorop. 

Lief voor je Lijf ouder/kind - groepsles

Mindfulness - yoga - relaxatie - klank

Het zijn lessen waarin de kinderen en hun (groot)ouder(s), op een speelse en soms ook serieuze manier, hun lijf, gevoelens en gedachten leren kennen. En dit via live klank, muziek, beweging, yogahoudingen, massagespelletjes, mindfulness- ademhalings- en verbeeldingsoefeningen. Plezier beleven en je op je gemak voelen staan voorop. En daarna thuis af en toe 'schildpadtijd' nemen.

Lief voor je Lijf - individueel of met een ouder

Mindfulness - yoga - relaxatie - klank

Wat als jouw kind nood heeft aan rust en ontspanning in lijf, hoofd en hart? Wat als het vooral goed gedijt in een rustige omgeving met een minimum aan prikkels? Wat als het liever 1 op 1 contact heeft in plaats van lessen in groep te volgen? Dan zijn deze individuele sessies wat voor je kind.