zo 30 dec. | Platform 42-44

Winterse yoga en klankbad

Een unieke combinatie van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en live klankbad met stem, drum en klankschalen als afsluiter.
Registratie is afgesloten
Winterse yoga en klankbad

Tijd en locatie

30 dec. 2018 10:00 – 12:00
Platform 42-44, Herentalsesteenweg 42, 2230 Herselt, België

Over het evenement

Weldra vieren we de overgang van oud naar nieuw, een periode waarin we de balans kunnen opmaken van wat geweest is en te voelen wat we niet meer nodig hebben en mogen loslaten of transformeren.

De natuur nodigt ons uit om te vertragen, om de tijd te nemen naar binnen te gaan, niet enkel in ons huis, maar ook in onszelf. De winterperiode is een tijd om stil te staan bij die dingen die nog om heling vragen. Zo creëren we een vruchtbare bodem voor nieuwe zaadjes die tijdens de lente kunnen kiemen en naar het zonlicht kunnen groeien.

Laten we daarom niet te snel aan deze tijd voorbijgaan. Laten we vooral heel goed in het moment blijven en dicht bij onszelf, om te voelen wat er nodig is, om zacht en mild te zijn voor alles wat we opmerken binnenin.

Ontdek yogahoudingen en ademhalingstechnieken die Anske aanreikt om te verbinden met ons innerlijke licht en laat de warme klanken van Gritta`s stem en drum ondersteuning bieden bij dit proces.

Heb jij ook zin om jouw heerlijk warme lichtvuurtje aan te steken?

Wil je de duisternis omarmen en in die donkerte verbinden met het licht?

Kom dan naar de WINTERSE YOGA & KLANKBAD

Bijdrage 20 euro of 1 beurt op de yogabeurtenkaart + 5 euro opleg

Yogamat, deken en bolster aanwezig. Wij voorzien warme drank en stukje cake.

Begeleiding: Gritta Maes (intuïtief zangers en drumster) en Anske Ruyters (yogadocente)

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement