wo 26 dec. | Temenos - ruimte voor de ziel

Mindful wintermoment

Tussen oud en nieuw even de tijd nemen om te bezinnen en te verteren dmv mindfulness en klank (stem, drum, klankschaal...)
Registratie is afgesloten
Mindful wintermoment

Tijd en locatie

26 dec. 2018 19:00 – 21:00
Temenos - ruimte voor de ziel, Nieuwstraat 49, 3120 Tremelo, België

Over het evenement

Wat kan je verwachten?

Tijdens de donkerste dagen van het jaar heeft het lichaam meer rust nodig. En net nu kan de overvloed aan voedsel, feestgedruis, laat opblijven,... deze rust verstoren Een kalme geest zorgt ook voor die rust. Kom daarom meedoen met dit mindful wintermoment waarin ik je d.m.v. mindfulnessoefeningen (meditaties, visualisaties, klank...) in het moment breng. Vergeet even wat er zich vooraf afspeelde, denk nog niet aan wat komen gaat. Focus op wat zich op dat ogenblik aandient aan fysieke gewaarwordingen, emoties en gedachten, zonder oordeel, in acceptatie voor wat is.

Je komt toe in een warme, schaars verlichtte ruimte en kunt zinken in je lijf. Je ontvangt de klanken van stem, drum, klankschaal, windgong. De klanken brengen je in een diepere ontspanning en worden ingezet tijdens en na de oefeningen.

Praktisch

Van 19u tot 19u25 toekomen - plekje zoek - wat te drinken nemen

19u30 start mindful wintermoment

20u40 einde mindful wintermoment - napraten bij drankje

21u Naar huis toe, heerlijk slapen

Bijdrage 15 euro, 2de persoon uit hetzelfde gezin 12 euro

Maximum 6 deelnemers.

Neem contact met me op om te vragen of er nog plek is. Indien groen licht dan kan je je definitief inschrijven door het juiste bedrag te storten op reknr. BE36979550249881 op naam van Temenos met vermelding van Mindful wintermoment en jouw naam.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement